NIART

NIART është kompania e parë në Kosovë që ofron shërbime të kanaleve televizive dhe internetit me fibër deri në shtëpitë tuaja në gjithë territorin e Kosovës.

Ofertat tona të dizajnuara si për personat individual, familjet dhe bizneset do t’ju përshtaten të gjitha kërkesave tuaja.

 

Na kontaktoni dhe binduni me cilësinë e shërbimeve tona.

 

 

 

 

 

 

Lajme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

EPG (Electronic Program Guide)

EPG është një aplikacion qe përdoret ne set-top-box-ët apo resiverët dixhital ku ky aplikacion i liston programet e kaluara, aktuale dhe

Lexo më shumë...

Timeshifting (TVOD)

Time shifting Çfarë është Time shifting? Ky shërbim ofrohet përmes menu TV Guide, ku programet e preferuara mund ti shikoni edhe pasi ato te kenë përfunduar.  Për te shfrytëzuar këtë shërbim duhet te hyni ne TV Guide e cila gjendet ne menynë kryesore pastaj te zgjidhni kanalin qe dëshironi ta ktheni prapa duke lëvizur me […]

Lexo më shumë...

VoD (Video on Demand Movies)

NIART sh.p.k tashme ka filluar me shërbimet, EPG (Electronic Program Guide) apo ne shqip udhëzues elektronik i programeve, Timeshifting dhe VoD (Video on Demand) – Movies, Radio. Çfarë është Video on Demand Movies? Video on Demand Movies eshte sistem qe i mundëson përdoruesit qe te shikoje filmin e preferuar kurdo qe ai te dëshirojë. Tashme […]

Lexo më shumë...

Radio

NIART sh.p.k tashme ka filluar me shërbimet, EPG (Electronic Program Guide) apo ne shqip udhëzues elektronik i programeve, Timeshifting dhe VoD (Video on Demand) – Movies, Radio. Niart ofron me se 40 Radio ne sherbimin IPTV. Per te pasur qasje ne njeren nga Radiot ne menyne kryesore zgjidhni Radio dhe brenda saj mund ti gjeni […]

Lexo më shumë...