VoD (Video on Demand Movies)

NIART sh.p.k tashme ka filluar me shërbimet, EPG (Electronic Program Guide) apo ne shqip udhëzues elektronik i programeve, Timeshifting dhe VoD (Video on Demand) – Movies, Radio.

Çfarë është Video on Demand Movies?

Video on Demand Movies eshte sistem qe i mundëson përdoruesit qe te shikoje filmin e preferuar kurdo qe ai te dëshirojë. Tashme kompania NIART sh.p.k, klientëve te vet, ua ofron edhe këtë shërbim ku për tu qasur ne kete sherbim  duhet te zgjidhni ne menyne kryesore Shop, pastaj Movies, e zgjidhni kategorinë e filmit (p.sh Aksion, Triller, etj.), e zgjidhni filmin tuaj te preferuar e shtypni OK, e zgjidhni opsionin Buy, kur del pyetja “Please confirm” e zgjidhni OK, dhe kur del pyetja “Would you like to start a playback?” e zgjedhni prape OK dhe mund ta shikoni filmin. Për tu qasur tek filmi, ne menyne kryesore zgjidhni Movies dhe këtu ju paraqiten te gjithë filmat e marre ne Shop dhe mund ti shikoni, kur te doni dhe sa here te doni.

 

Share