Radio

NIART sh.p.k tashme ka filluar me shërbimet, EPG (Electronic Program Guide) apo ne shqip udhëzues elektronik i programeve, Timeshifting dhe VoD (Video on Demand) – Movies, Radio.

Niart ofron me se 40 Radio ne sherbimin IPTV. Per te pasur qasje ne njeren nga Radiot ne menyne kryesore zgjidhni Radio dhe brenda saj mund ti gjeni radiot të të gjitha zhanreve si: Argetuese, Popullore, Folklorike etj.

 

Share