Niart tani ofron sisteme te mbikqyrjes me videokamera

Niart përveq shërbimeve të Internetit dhe shërbimit IPTV tani ofron edhe këto shërbime:

  • Instalimin e kamerave të sigurisë
  • Shitjen dhe Servisimin e tyre

Ofrojmë kamera të gjitha llojeve si box, dome, bullet, dhe PTZ speed dome, kamera me zoom optik.

Kamera të sigurisë:

  • Analoge
  • Hdcvi
  • IP Camera

Po ashtu ofrojmë edhe paisje të tjera përcjellëse për sistemet e mbikëqyrjes si DVR (Digital Video Recorder), NVR (Network Video Recoder) furnizues për kamera (adaptera), konektore të ndryshëm, mbajtëse për kamera, kabllo koaksial RG59 të kualitetit superior,  përforcues sinjali etj.

Per instalimin e kamerave ofrojmë këto lloje te firmave: Hikvision Digital Technology CO. LTD, Dahua Technology, Multistar, Sony, Samsung etj.

Share