Niart tani ofron sisteme te alarmave

RISI – Niart përveq shërbimeve të Internetit dhe shërbimit IPTV, kamerave  tani ofron edhe këto shërbime:

 

  • IP Smart-Home-Systems dhe IP Cloud Server
  • IP-Radio frekuencave ne baze te 868 MHz
  • Kodimi ne baze te AES-256 Bit / IP-v6
  • Radio frekuencave 868.3 MHz / 869.525 MHz

Dhe per cdo specifikacion apo video mund te klikoni ne webfaqen e kompanise Gjermane: www.eq-3.de

Per cdo paqartesi, na kontaktoni ne numrat kontaktues te kompanise Niart.

 

 

 

Share