Ndeshja: Shqiperi – Serbi

Ndeshja qe do te zhvillohet sonte ne mes te Shqiperise dhe Serbise do te jete falas per te gjithe klientet qe kane abonim aktiv te NIART-it.

Kanalet SSK1 dhe SS2 do te hapen prej ores 19:30 – 23:30

 

 

Share