Urime 8 Vjetori i Pavarsisë

Të gjithë shqiptarëve kudo që janë, në të gjitha pjesët e Kosovës, Shqipërisë  dhe në diasporë: Gëzuar 8 Vjetorinë e Pavarësisë së Kosovës!

 

Urime 8 Vjetori i pavarsië
Urime 8 Vjetori i pavarsië
Share