Pika e re në Isniq

“NIART” EDHE ME NJE PIKE TE RE TE SHITJES NE ISNIQ!
Ne Isniq eshte hapur edhe nje pike e re e “Niart-it”. Aty mund te behen te gjitha pagesat e shërbimeve të kompanisë.
NIART se shpejti bën edhe zgjerimin me pika të reja të shitjes në Irzniq dhe vendbanime tjera.

Share