NiART edhe me nje pike te re – Pika Irzniq

Tani NiART ne zgjerimin e vazhdueshem te rrjetit shtrihet me infrastrukture edhe ne fshatin e Irzniqit. Me kete rast ofron nje Oferte Speciale per te gjithe banoret e Irzniqit kyqje dhe abonim gratis (deri ne fund te muajit) ne sherbim te internetit per te gjithe ata qe abonohen deri me daten 25 Prill. Shpejtoni dhe abonohuni oferta eshte e limituar.


 

Share