Lajme

Kanali Zyrtar ne YouTube

Ne kanalin e NiART-it ne YouTube i gjeni sherbimet e iPTV-se si dhe ndihmen e klientit.  

Lexo më shumë

Niart tani ofron sisteme te alarmave

RISI – Niart përveq shërbimeve të Internetit dhe shërbimit IPTV, kamerave  tani ofron edhe këto shërbime:   IP Smart-Home-Systems dhe IP Cloud Server IP-Radio frekuencave ne baze te 868 MHz Kodimi ne baze te AES-256 Bit / IP-v6 Radio frekuencave 868.3 MHz / 869.525 MHz Dhe per cdo specifikacion apo video mund te klikoni ne […]

Lexo më shumë

Urime 28 Nëntori

NiART ju uron Gëzuar Festat!

Lexo më shumë

Niart tani ofron sisteme te mbikqyrjes me videokamera

Niart përveq shërbimeve të Internetit dhe shërbimit IPTV tani ofron edhe këto shërbime: Instalimin e kamerave të sigurisë Shitjen dhe Servisimin e tyre Ofrojmë kamera të gjitha llojeve si box, dome, bullet, dhe PTZ speed dome, kamera me zoom optik. Kamera të sigurisë: Analoge Hdcvi IP Camera Po ashtu ofrojmë edhe paisje të tjera përcjellëse […]

Lexo më shumë

Radio

NIART sh.p.k tashme ka filluar me shërbimet, EPG (Electronic Program Guide) apo ne shqip udhëzues elektronik i programeve, Timeshifting dhe VoD (Video on Demand) – Movies, Radio. Niart ofron me se 40 Radio ne sherbimin IPTV. Per te pasur qasje ne njeren nga Radiot ne menyne kryesore zgjidhni Radio dhe brenda saj mund ti gjeni […]

Lexo më shumë