Rreth kompanisë

logo NIART Qëllimi i kompanisë NIART është që të ju ofroj klientëve shërbime profesionale dhe ate me teknologjine më te lartë të arritur deri tash në vend. NIART nuk do të ndalet vetëm në këto zona, mirëpo ka planifikuar zgjerimin e infrastrukturës edhe në zonat të tjera të cilat i sheh si të nevojshme për mbulueshmeri me shërbime telekomunikuese. Prioritet për kompaninë eshte të ofrojë shërbime sa më cilësore, profesionale dhe një korrektesi tek klientët e saj. NIART – Fiber to the Home

Share