Shërbimet e internetit

Niart ofron pakot e Internetit më atraktive në vend me shpejtësi simetrike dhe transfer pa limit për secilën pako qe ofrohet.

 

 

 

Share

Fiber pako 1

15€Në muaj

 • ✔ 5 Mbps Shpejtësi simetrike
 • ✔ Tranfer pa limit
 • Instalimi falas

Fiber pako 2

19.99€Në muaj

 • ✔ 15Mbps shpejtësi simetrike
 • ✔ Tranfer pa limit
 • Instalimi falas

Fiber pako 3

24.99€Në muaj

 • ✔ 30Mbps shpejtësi simetrike
 • ✔ Tranfer pa limit
 • Instalimi falas

Fiber pako 4

34.99€Në muaj

 • ✔ 50Mbps shpejtësi simetrike
 • ✔ Tranfer pa limit
 • Instalimi falas