Shiko Ofertat

Internet dhe TV

Duke filluar nga 18€

Super Shpejtësi

speed icon

Transfer pa limit

flag-icon

15 Mbps Internet

15€/muaj

plus icon Shiko Ofertat

Kombino Internet dhe TV

Internet

Duke filluar nga
 • 15
  / muaj

Fiber optike 

Instalimi  falas

Internet + TV

Duke filluar nga
 • 18
  / muaj

Fiber optike | Resiver | Modem 

Instalimi falas

Inernet + TV + Sport

Duke filluar nga
 • 20
  / muaj

Fiber optike | Resiver | Modem  

Instalimi  falas

Filma pa kufi, emisione dhe shumëçka tjetër

Shikoni në smart TV, PlayStation, Xbox,  Apple TV,

dhe të tjera paisje.

Platforma e filmave 
 • FALAS

LIBRARIA E FILMAVE

Zgjedhni filmat tuaj të preferuar me kualitet HD

Ndiqni ngjarjet në kohë reale

Transmetim në kohë
Evente ekskluzive
Online në telefon

Siguroni qasje në eventet më të shikuara në botë

I gjeni në kualitete të ndryshme

Lajmet e fundit

13 vjet shtet!

13 vjet shtet!

1-ART FIber to the home ju uron të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës 13 vjetorin e shpalljes së pavarësisë.
Çfarë është interneti me fibra optike.

Çfarë është interneti me fibra optike.

Teknologjia PON  Avantazhi kryesor i kësaj teknologjie në krahasim me llojet e tjera të lidhjes është shkalla e lartë e…
 • Kryshec 
 • Hëne – Shtune 
 • 08:00-20:00
 • Raushiq
 • Hëne – Shtune
 • 08:00-17:00
 • Irzniq
 • Hëne – Shtune
 • 08:00-17:00
 • Isniq
 • Hëne – Shtune
 • 08:00-17:00
 • Qallapek
 • Hëne – Shtune
 • 08:00-17:00